RING OSS - 031-781 24 50

Minigrävare Göteborg

RING OSS - 031-781 24 50

Minigrävare

Airman Minigrävare i Göteborg. Kontakta oss för minigrävare i Göteborg.

Vår stora nyhet 2020 är att vi nu är återförsäljare för Airman Minigrävare – en väl utrustad minigrävare i Göteborg.

Minigrävare i Göteborg

Många av de som köpt en Airman kommer ofta tillbaka efter några år och vill byta in sin Airman mot en nyare modell. Maskinerna produceras i Japan av Hokuetsu Industries Co. LTD, samma fabrik producerar också den mindre Hitachi serien och maskinerna är identiska med våra modeller, endast färgen skiljer dem åt.

Kontakta oss för att köpa en minigrävare i Göteborg!

Vår grävmaskin i Göteborg har motorer från Yanmar samt hydraulik från Hitachi vilket gör dem till följsamma och harmoniska maskiner. Minigrävaren har dessutom en riktigt fin hyttkomfort. En annan stor fördel är den tiltbara hytten som gör det enkelt att komma åt allt vid service. Stor volym och mycket bra reservdelstillgänglighet tillsammans med bra priser gör att det finns goda skäl att välja Airman om du behöver en minigrävare i Göteborg.

Populär minigrävare

Minigrävare i Göteborg passar till en lång rad av grävjobb som kräver precision och ett mindre avtryck på miljön du arbetar i och skadar inte underlaget som tyngre maskiner. Den passar utmärkt för att exempelvis anlägga en gång intill huset, dränering och omplanering av trädgårdar.

Airmans minigrävare i Göteborg har erkänt bra kvalité och förarergonomi. Hytten på minigrävaren kan dessutom tiltas så att du kommer åt alla delar vid en eventuell service och reparation. På grund av dess popularitet finns det ofta god tillgång på reservdelar vilket gör Airman till en förstahandsval bland många som är ute efter en pålitlig minigrävare.

Vi erbjuder Airmans maskiner från 1,1 till 5,8 ton och det finns maskiner i lager som man kan komma och provköra.

Modeller:

  • Airman AX10-7 (utrustad med tre skopor och tiltande mellandel)
  • Airman AX19U-7 (tre skopor, LED-lampor och rotortilt)

Hos oss hittar ni er minigrävare i Göteborg. Kontakta oss för minigrävare i Göteborg.